www.galeris.pl

Polityka prywatności i ochrona danych osobowych przez Grupę GALERIS
Polityka prywatności ulega zmianie jeżeli wymagają tego przepisy prawa.

Jak dbamy o Twoje dane osobowe?
Administratorem Państwa danych osobowych jest Grupa GALERIS Marek Pieprzyk, 63-100 Śrem, ul. Wojska Polskiego 5/1, NIP 7851722607.

Celem dla, którego zbieramy Twoje dane osobowe jest oferowanie własnych produktów i usług lub świadczenie usług (dostawzy) na rzecz ADO i zawieranie umów w tym zakresie.

Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody na w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych)

Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do wykonania umowy. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja celu.

Dane udostępnione przez Państwa nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.

Dane udostępnione przez Państwa nie będą podlegały profilowaniu.

Administrator danych nie będzie przekazywać danych osobowych do Państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.

W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych przysługuje Państwu prawo do: żądania od Administratora dostępu do Państwa danych osobowych, żądania od Administratora sprostowania Państwa danych osobowych, żądania od Administratora usunięcia Państwa danych osobowych, żądania od aministratora ograniczenia przetwarzania Państwa danych osobowych, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych osobowych, przenoszenia Państwa danych osobowych.

Państwa dane osobowe są przetwarzane elektronicznie i ręcznie, zgodnie z metodami i procedurami związanymi z celami ich przetwarzania, o których mowa w niniejszej polityce prywatności.

Administrator dołoży wszelkich starań, aby środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych skutecznie chroniły przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od rozwiązania umowy z uwagi na brzmienie art. 74 ust.2 pkt 4 Ustawy o rachunkowości, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Administrator nie odpowiada za sposób w jaki chronią dane osobowe właściciele stron internetowych, do których odsyłają serwisy wchodzące w skład Grupy GALERIS.

Administrator nie odpowiada za sposób w jaki przetwarzają dane osobowe firmy dla, których Administrator prowadzi strony internetowe.

Zarządcą stron internetowych - w czasie ich posiadania przez: Grupa GALERIS Marek Pieprzyk, 63-100 Śrem, ul. Wojska Polskiego 5/1, NIP 7851722607 - jest firma Grupa GALERIS zarządzana przez Pana Marka Pieprzyka. Adresy stron internetowych z wymienieniem jakie dane są zbierane:

Dział reklamy:
arkuszeplano.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
balonyreklamowe.eu (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
banery.online (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
banerydwustronne.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
biletyreklamowe.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
foldery.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
karteczkizapachowe.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
katalogidrukowane.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
katalogiklejone.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
katalogiszyte.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
plakatydrukowane.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
potykacze.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
prospekty.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
reklama.sklep.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
reklamydrukowane.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
reklamydrukowane.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
reklamyszczecin.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
siatkamesh.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział nieruchomości:
aukcje.nieruchomosci.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
garazemodulowe.pl( Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
garazemodulowe.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
stronanieruchomosci.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)

Dział gastronomiczny i spożywczy:
belpaese.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
ciastkarnia.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
kolacja.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
masloczekoladowe.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
masloczekoladowe.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
podkladkinatacki.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
sniadanie.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
torebkisniadaniowe.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział ogrodniczy:
cebulkikwiatow.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział dom i budownictwo:
blachyplaskie.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
blachyplaskie.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
derbich-stolarstwo.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
papydachowe.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
papytermozgrzewalne.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
papyzgrzewalne.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
posadzkimaszynowe.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rondo-dachy.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rynnyelement.com (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rynnyelement.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rynnyelement.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rynnypcv.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział internetowy:
domenyusuniete.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
domenywygasle.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)

Dział finansowy:
faktura.auto.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
faktura.nieruchomosci.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
faktura.sklep.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
fakturyvat.eu (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
kasafiskalna.eu (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
kredyt.es (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
kredythipoteczny.eu (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
niezaplaconefaktury.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
payx.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
smartbiuro.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)

Dział startupów:
gamestartup.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział afiliacyjny:
investaffiliate.com (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)

Dział motoryzacyjny:
klockihamulcowe.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
oldtimershow.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
oponyc.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)
siecserwisowa.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
vincode.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
windschott.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
windshot.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
windshot.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział pracy:
pracapremium.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział sprzątający:
vermello.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział e-commerce:
whiwa.com (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Strona również odsyła do innych stron internetowych, które nie sa własnością Grupy GALERIS, które posiadają osobnę politykę prywatności - w tym sposób przetwarzania danych osobowych.)

Dział narodowy, charytatywny:
trashisles.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział inny:
amg.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
enkei.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
enkei.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
pe-gas.szczecin.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
podkladki.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
tacki.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział szkolny i oświata:
szkolapodstawowa.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział maszyn:
bigownice.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
bigownice.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział zdrowie i medycyna:
chirurg.wroclaw.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
internista.szczecin.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział moda i styl:
garnitury.warszawa.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
garnitury.wroclaw.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
krawiec.warszawa.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział bezpieczeństwo:
gasnice.wroclaw.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział transport i turystyka:
rejsypromem.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rejsypromem.com.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rozkladjazdy.szczecin.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rozkladjazdy.warszawa.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
rozkladjazdy.wroclaw.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)

Dział usług:
szewc.szczecin.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)
szewc.warszawa.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS.)


Domeny nie będące własnością Grupy GALERIS ale obsługiwane przez Grupę GALERIS:

ekopartner-srem.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Dane osobowe, które podaje użytkownik na podstawie formularzy kontaktowych obsługują odpowiednie osoby z firmy EKO Partner)
spmanieczki.pl (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Dane osobowe, które podaje użytkownik na podstawie formularzy kontaktowych obsługują odpowiednie osoby ze Szkoły Podstawowej w Manieczkach. Strona internetowa jest wyposażona w system zbierający dane osobowe, takie jak IP oraz system operacyjny razem z momentem rozpoczęcia edycji strony internetowej przez osoby wykonujące te pracę.)
ekocargo.pl, ekocargo.com.pl, ekocargo.com, eko-cargo.com.pl, eko-cargo.com.pl, eko-cargo.com (Dane zbierane na koncie Google Analytics, które obejmują między innymi: rodzaj i nazwę urządzenia użytkownika, operatora telefonii komórkowej, czas rozpoczęcia, czas pobytu i moment zakończenia korzystania ze stron internetowych, zainteresowania, wiek oraz wszelkie dane jakie udostępniają użytkownicy, a które zbiera system analityczny firmy Google. Strona odsyła do innych stron internetowych będących własnością Grupy GALERIS. Dane osobowe, które podaje użytkownik na podstawie formularzy kontaktowych obsługują odpowiednie osoby z firmy EKO CARGO) Uprzejmie informujemy, że nie wykorzystujemy żadnych danych osobowych użytkowników stron internetowych obsługiwanych przez Grupe GALERIS do żadnych celów marketingowych poprzez ich sprzedaż i/lub ujawnianie. Informujemy również, że wszelkie dane osobowe użytkowników i klientów przetrzymujemy w formie elektronicznej na skrzynkach mailowych oraz w systemie fakturowania. Dane osobowe są zabezpieczone hasłami generowanymi.

UWAGA dotycząca plików Cookie
Strony internetowe Grupy GALERIS używają pliki cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.

Jeżeli nie zgadzasz się z tym, zaprzestań korzystania ze stron internetowych Grupy GALERIS i usuń historię przeglądania tych stron w swojej wyszukiwarce.

Informujemy również, że każdy serwis internetowy do którego odsyła strony internetowe Grupy GALERIS posiadają osobną politykę prywatności oraz sposób instalacji plików cookies, a także polityke ochrony danych osobowych.

Niniejsza strony internetowe mają charakter wyłącznie informacyjny. Stron internetowych nie należy wykorzystywać ani opierać się na nich w zastępstwie informacji dostępnych u przedstawicieli firm, których dotyczą. Informacje zawarte na niniejszych stronach interentowych nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty handlowej, w tym w rozumieniu art. 66 § 1 Kodeksu cywilnego. Zawarte na stronach informacje, w tym informacje o cenach, nie stanowią zapewnienia. Składniki produktów mogą ulec zmianie.

Cała zawartość niniejszych stron internetowych chroniona jest prawami własności przemysłowej i intelektualnej. Wszelkie znaki towarowe, logo, znaki usługowe, zawarte w niniejszej witrynie zdjęcia i grafiki stanowią własność prawnych podmiotów, które są odpowiedzialne za tworzenie treści graficznych oraz tekstowych. Ich używanie, kopiowanie i/lub rozpowszechnianie bez uprzedniej zgody właściwego podmiotu jest niedozwolone.

Ograniczenie odpowiedzialności Grupy GALERIS
Właściciel witryny wyklucza odpowiedzialność za treść, politykę w zakresie ochrony poufności lub funkcjonowanie wszelkich zewnętrznych stron/witryn internetowych, do których odsyłacze (linki) zamieszczone są na stronach internetowych Grupy GALERIS.

Jeżeli nie zaznaczono inaczej logotypy sa własności Grupy GALERIS.